Zavolajte nám
+421 948 843 371
Napíšte nám
obchod@rovelle.sk
Navštívte nás
Železničná 320, 900 41 Rovinka
Mnoho prevádzok, reštaurácii, stravovacích, školských a ubytovacích zariadení, turistických komplexov a priemyselných kuchýň disponuje extrémne zanedbanou a znečistenou kuchyňou, ktorá nie je ani z ďaleka v súlade s hygienickými normami.
V neposlednom rade samotní zamestnanci a personál pracuje v zlom a nevyhovujúcom prostredí, v ktorom vzniká vysoké riziko vzniku zdravotných komplikácii.
Nemusíte investovať ťažké peniaze do kompletnej výmeny kuchyne, kuchynského vybavenia, spotrebičov, riadov a príslušenstva.
Ponúkame ekologické hĺbkové čistenie kuchynských priestorov, ktoré vám ušetrí nemalé finančné prostriedky!
Či už sa jedná o priemyselné kuchyne, kuchyne v školských zdravotníckych a ubytovacích zariadenia, reštauráciách, jedálniach, vývarovniach, pizzeriách alebo iných priestoroch prakticky nehrá rolu. Zasahujeme pre potreby všetkých typov kuchynských zariadení vo všetkých veľkostiach.
Hĺbkové čistenie kuchyne je súčasťou takzvaných pilierov bezpečnosti potravín. Všetci vieme, že každý priestor v kuchyni by sa mal v určitej miere znečistenia, resp. používania kompletne hĺbkovo vyčistiť. Buduje to základ pre zastavenie rozširovania nebezpečných baktérii.
Poznáme rýchle, lacné a mimoriadne dostupné riešenie – ekologické vysokotlakové čistenie kuchýň za pomoci horúcej vody a pary!
Špinavé kuchyne čistíme skutočne rýchlo a mimoriadne efektívne.
Aj keď sa priestory zdajú nezvratne zašpinené, dokážeme vám opak!
Šikovne odstránime všetku zažratú mastnotu, prepálené oleje, zvyšky jedál a potravín, ulepené povrchy a iné neduhy, úplne bez chémie a ručného drhnutia vysokotlakovou technikou čistenia!
Vysokotlakové čistenie je nielen rýchle a efektívne, ale i plne šetrné k povrchom, ktoré nepoškodí, neznehodnotí, ani nijak nepoznačí.
Čistenie vysokotlakovou technikou je skutočne ekologické, pretože pri realizácii prác nevyužívame ani kvapku chémie, či inej umelej a agresívnej čistiacej látky, ktorá má negatívny dopad na životné prostredie. Využívame výlučne vodu, prírode vlastnú zložku.
Čistenie kuchýň vykonávame výhradne horúcou vodou a parou pre ich mimoriadnu čistiacu účinnosť. Pod vysokou teplotou znečistenie mizne skutočne rýchlo a bez veľkej námahy.
Vďaka vysokej prevádzkovej teplote až do 98 °C sa všetko znečistenie odstraňuje skutočne rýchlo. Mastnota, tuky, oleje, zhorené jedlo, či zvyšky potravín miznú naozaj expresne, ihneď po kontakte zo znečistením.
Horúca voda a para je účinný čistiaci prostriedok, ktorý zatočí aj s najsilnejšími, najodolnejšími, prihorenými a usadenými znečisteniami najčastejšie od olejov, tukov a mastnoty, ktoré laicky povedané roztopí. Odolné nánosy sa tak od povrchov prirodzene oddeľujú, pričom po nich, ani po zásahu neostanú na povrchoch materiálov žiadne stopy.
Vynikajúcim benefitom pri horúco vodnom vysokotlakovom čistení priestorov ako sú kuchyne je dezinfekčný charakter služby. Môžeme tak hovoriť o ekologickej dezinfekcii kuchynských povrchov, a to práve vďaka vysokej čistiacej teplote vodného lúča alebo pary.
Horúca voda alebo para nekompromisne odstráni všetky patogény, baktérie, nebezpečné mikroorganizmy, plesne, huby a iné škodlivé látky, čo v prípade gastronomickej sféry skutočne oceníte!
Priestory sú kompletne ekologicky vyčistené, vydezinfikované a vysterilizované, opäť plne v súlade s prísnymi hygienickými normami
Medzi najdôležitejšie časti hotelov, reštaurácií a jedální patria jednoznačne kuchynské priestory.
Kuchyňa je priestor, ktorý sa využíva naozaj denne a nasýti množstvo zákazníkov. Preto sú na ňu patrične kladené nemalé dôrazy v oblasti hygieny, bezpečnosti a ochrany zdravia. Musí byť bezpodmienečne hygienicky čistá, nekontaminovaná a bezpečná. V skratke musí mať zachované vysoko kvalitné a profesionálne pracovné prostredie.
Čistotu a kvalitu prostredia kuchýň nie je ťažké dosiahnuť, no všetko závisí hlavne od personálu, resp. zamestnancov, ako každodenne pristupujú k svojmu pracovnému prostrediu. Zamestnanci sú povinní dodržiavať prísne normy na čistotu a hygienu na dennej báze.
Špinavá kuchyňa predstavuje pre celý podnik vysoké riziko. Samotné hotely, školy, reštaurácie, jedálne alebo iné stravovacie zariadenia sú vďaka špinavým kuchyniam vystavené v lepšom prípade riziku straty zákazníkov, v horšom prípade poškodenia zdravia zákazníkov a v najhoršom prípade celkové zatvorenie reštaurácie a zákazu vedenia prevádzky.
Jedným z hlavných dôvodov, prečo je potrebné udržiavať každú profesionálnu kuchyňu dokonalo čistú je vysoké riziko vzniku rôznych ochorení, prenášanými kontaminovanými potravinami.
Reštauračný priemysel je pod veľkým drobnohľadom, každoročne je čoraz viac spotrebiteľov postihnutých bakteriálnymi infekciami a otravami z jedla. Najväčší strašiak spomedzi kontaminantov sú baktéria E. Coli alebo salmonela. Mnoho ľudí sa ich obáva natoľko, že sa vyhýbajú stravovaniu v akomkoľvek verejnom reštauračnom zariadení.
Každý z nás má rád chutné a zdravé jedlá, alebo z času na čas i nezdravý prehrešok. Aj tí, čo sa vyhýbajú jedeniu vo verejných stravovacích zariadeniach si občas doprajú hamburger alebo pizzu.
Ako profesionálna čistiaca firma poskytujeme ekologickú službu hĺbkového vysokotlakového čistenia a dezinfekciu profesionálnych, priemyselných kuchýň v reštauráciách, hoteloch alebo iných stravovacích zariadeniach.
Odbremeníme vás od celej rady povinností, ktoré sú spojené s nevďačným ručným chemickým hĺbkovým čistením kuchýň, vďaka čomu môžete čas investovať do iných záležitostí.
Máme dlhoročné skúsenosti a bohaté know-how, vďaka čomu vieme identifikovať kritické miesta, pripraviť plán prác a flexibilne prispôsobiť čas čistenia kuchyne tak, aby ste nepocítili žiadne obmedzenie prevádzky. Ušetríme vám čas i finančné prostriedky.
Profesionálne vyčistenie kuchyne si vyžaduje špeciálne vybavenie a zručnosti. Naši zamestnanci sú odborníci, ktorí hladko zvládnu vyčistiť celé vybavenie kuchyne podľa vašich očakávaní. Čistíme všetky časti kuchyne, vrátane digestorov, sporákov, stolov na krájanie, umývačiek riadu, apod.
K našim zákazníkom sa snažíme byť maximálne féroví, preto cenu za vysokotlakové čistenie a dezinfekciu kuchýň určujeme individuálne po obhliadke priestorov, s maximálnym ohľadom na konkrétny prípad. Výsledná suma sa líši od veľkosti plochy, rozsahu a charakteru znečistenia, dĺžky prác, či prístupu.
Neváhajte kontaktovať našich obchodných zástupcov, ktorí vám na základe obhliadky vypracujú bezplatnú nezáväznú cenovú ponuku šitú priamo na váš prípad.