Zavolajte nám
+421 948 843 371
Napíšte nám
obchod@rovelle.sk
Navštívte nás
Železničná 320, 900 41 Rovinka
Medzi najdôležitejšie časti hotelov, reštaurácií a jedální patria jednoznačne kuchynské zariadenia. Kuchyňa je ten priestor, kde to všetko začína, a preto by mala byť vysoko kvalitným, efektívnym a profesionálnym prostredím. Nie je ťažké to dosiahnuť, ale len vtedy, ak sa normy čistoty a hygieny berú dostatočne vážne a uplatňujú sa na dennej báze. Špinavá kuchyňa môže vystaviť hotely, reštaurácie a jedálne nie len riziku straty zákazníkov ale aj poškodeniu zdravia.
Jedným z hlavných dôvodov, prečo je potrebné udržiavať kuchyňu vo vašom hoteli či reštaurácii vždy čistú je, že v dôsledku nedostatočnej hygieny hrozí vysoké riziko ochorení prenášaných potravinami a kontaminácie potravín. Reštauračný priemysel je pod veľkým drobnohľadom, pretože každoročne je čoraz viac spotrebiteľov postihnutých bakteriálnymi infekciami a otravami z potravín. Všeobecný strach z kontaminantov, ako sú E. Coli a salmonela spôsobili, že mnohí zákazníci sa obávajú stravovať v akomkoľvek verejnom stravovacom zariadení.
Hĺbkové čistenie kuchyne je súčasťou takzvaných pilierov bezpečnosti potravín. Všetci už vieme, že každý priestor v kuchyni by sa mal v určitej fáze hĺbkovo vyčistiť. Je to základný aspekt toho, aby sa v kuchyni nerozvíjali baktérie. Predsa hlavnou prioritou každej kuchyne je výroba a podávanie chutného jedla.
Keďže máme všetci radi chutné a zdravé jedlá, naša spoločnosť ROVELLE sa rozhodla aj Vám ponúknuť službu hĺbkového čistenia kuchýň v reštauráciách, v hoteloch či v iných stravovacích zariadeniach. Odbremeníme Vás od celej rady povinností, ktoré sú spojené s hĺbkovým čistením kuchýň a vy sa budete môcť postarať o naše hladné brušká a pýšiť sa brilantne čistou kuchyňou.
Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a vyladenému know-how vieme identifikovať kritické miesta, pripraviť plán prác a flexibilne prispôsobiť čas čistenia kuchyne tak, aby Vaša kuchyňa nezaznamenala žiadne obmedzenie prevádzky. Tým pádom Vám ušetríme nie len finančné prostriedky, ale aj vaši zamestnanci sa môžu bez výhrad venovať svojim povinnostiam.
Profesionálne vyčistenie kuchyne si vyžaduje okrem iného aj špeciálne vybavenie a zručnosti, ktoré sú po čistení nevyhnutné pre dokonalý výsledok. Naši zamestnanci vyčistia celé vybavenie kuchyne tak, ako si budete želať (digestory, sporáky, stoly na krájanie, umývačky riadu a iné...)
V prípade, že chcete maximalizovať výsledok čistenia kuchyne za minimálnych nákladov a stresu, neváhajte sa obrátiť na našich obchodných zástupcov, ktorí svojím individuálnym prístupom naplánujú harmonogram a rozsah čistenia kuchyne podľa Vašich predstáv.